Hvor har vi vært, og hva har vi gjort i 1999?

Det bygges som aldri før på modulene. Vi hadde en svært vellykket Familiedag i januar.

Vi har deltatt på modellmessen på Eik, 20-21. mars, sammen med Hovedbanen MJ-klubb. Som vi gjorde i Fjellhamarhallen for 1 år siden(mars 1998), satte vi her opp Norges største modulære Märklin anlegg, med enda noen flere moduler og dermed enda større enn forrige gang.

DMJK og Hovedbanen MJ-forening med Norges største Märklin anlegg:

Eikhallen, 20-21. mars 1999.
Vi stilte opp igjen med Norges største Märklin anlegg, NÅ ENDA STØRRE!

MJF’s vårmøte og utstilling 21-22 mars 1998 i Fjellhamarhallen viste Drammen MJ-klubb og Hovedbanen MJ-forening Norges største Märklin anlegg.
Begge klubbenes modulære anlegg ble stilt ut og koblet sammen. Det ble et kjempestort anlegg som dekket 150 m2, 23 m langt og 14 m bredt.
Kjørestrekningen var formidabel, mer enn 150 m sammenhengende kjørestrekning, som ble fylt med tog styrt med Märklin Digital System.

Bilder fra anlegget.

Grorud Stasjon og MJF-moduler
Hovedbanen MJ-forening har laget et seksjonsanlegg som viser Grorud Stasjon på en svært realistisk måte. Drammen MJ-klubb bygger moduler etter MJF-standard og har denne gangen med 13 forskjellige moduler.
Tilsammen danner dette et stort anlegg, det største modulære Märklin anlegget som er satt opp i Norge!
Sammen med Märklin Digital kjøresystem er det duket for kjøring med mange tog og en flott opplevelse både for besøkende og operatører.

Overgangsmodul med H0e sidebane
Overgangsmodulen mellom anleggene har en liten H0e sidebane som burde fange de besøkendes interesse.
Det er ihvertfall ikke noen tvil om at en av klubbens trofaste medlemmer, Jon Oscar Grefsrud, falt helt i staver når han for første gang fikk prøvekjøre H0e sporet på den uferdige overgangsmodulen:

Jon Oskar Grefsrud har falt i staver foran H0e sporet

Vi deltok også på MJF’s høstmesse i Veitvedt-hallen, med en enkel modul.

Vi fortsetter oppbyggingen av modulanlegget.