30. juli 2020

Kjørekveld, med 7 medlemmer til stede. Vi fikk også et planlagt besøk og overlevering av masse flott smalspormateriell etter et tidligere medlem som gikk bort i februar 2018. Som vanlig var det meste av materiell på sporene norsk, med noen flotte unntak med tysk materiell. Vi hadde en del signaltrøbbel, men siden vi ikke var så mange gikk trafikkavviklingen allikevel greit. Ut på kvelden hadde vi pause med is/brus/kaffe, og togene rullet deretter videre frem mot kl. 23.

Di 4 på Solberg skifte

I kafeteriavognen var det god stemning

El 17 med B7-vogner på Solberg stasjon

Godstog med grønn El 13 venter på innkjør til Mjøndalen

Dovregubben ved svingskiven på Solberg skifte

Flott tysk Rheingold-sett

El 18 med B7-vogner på Solberg stasjon

El 10 med tankvogner på Mjøndalen

Tømmertog med Di 3 på Mjøndalen

BR 151 og BR 290 på Solberg skifte