10. oktober 2019

Byggekveld, med 13 medlemmer til stede. Vi mottok også et hyggelig besøk av 3 medlemmer fra Grenland Modelljernbaneforening. Det ble kjørt en del tog på anlegget, før pølser og kake ble servert utpå kvelden. Vi fikk satt på plass bygningen som huser «Hauglands leker», limt fast noe stoff som etter hvert skal bli skogsbunn ved Fossli samt utbedret et dødt sporområde ved vekslene på vei ned til undergrunnen.
Det er litt usikkert hvor lenge nattskiftet holdt ut, men de var fortsatt i funksjon da referenten dro hjem rett etter midnatt.

Det kontrolleres at spenningen er på plass

Dovregubbe og stortysker på Solberg

En morsom liten motortralle

Hauglands Leker får påfyll av viktige varer fra Vest-Tyskland

69-sett på Solberg

Biltemas «högtalarmatta» som landskapsunderlag ved Fossli