25. juni 2020

Kjøretorsdag med 5 deltakere i sommervarmen. Vinduene sto åpne og viftene gikk på fullt slik at det ble sånn noenlunde levelig. I begynnelsen var det flere tyske enn norske tog på banen, men dette endret seg utover kvelden. Plutselig dukket det opp også svenske lok her.
Litt spesielt var det at noen hadde begynt å ta opp en ny monsterfilm på Rognmo. Vi greide ikke å finne ut hva den skal kalles, men en kjeeempestor veps krabbet rundt på kullkranen på Rognmo. Det så ut som den hadde siktet seg inn mot operatøren der. Fotografen forlot scenen litt fort da det så litt skummelt ut. (Vepsen ble transportert ut i fri luft og der fløy den glad videre. Innendørs var det ingen villighet til å fly.)
Denne gangen ble det servert is noe som passet veldig godt denne kvelden. De siste forlot lokalet sånn i ellevetiden.

Tekst og bilder: Bodvar Haugland

En svenske på besøk

Monsterfilm opptak på Rognmo

Nok arbeid for Di3

Norsk tog mellom tyske

Skiftelok med gåen pære

TEE tog på Solberg

CD66 med tretransport