18. desember 2014

Kjørekveld, med 15 medlemmer og 3 gjester tilstede. En av gjestene meldte seg inn i etterkant av kvelden. Tidligere i uken hadde ett av medlemmene ymtet frempå på klubbens Facebookside at det kunne være interessant med en tysk aften. Det førte til at den overveiende majoritet av det rullende materiell på sporene denne kvelden var tysk. Det var selvfølgelig også noen norske tog, ett amerikansk og litt sveitsisk. Også et juletog med søt og velsmakende last var å se.
Rundt klokken 2330 ble de siste togene pakket ned.

Solberg, men dette kunne vært fra en tysk stasjon

V200 på Solberg

Fra godsområdet

Di4 (og BR 218) på Mjøndalen

«Glaskasten» i spor 51 på Solberg

BR103

BR 117

Spesialtransport…

Tysk også på Rognmo

Komplett tysk også i lokstallen

Spesial-tømmer…

Det var også et amerikansk innslag