Torsdag 10. januar 2002

Det var ikke fullt så kaldt ute i dag som det var i forrige uke, men det var bare -4 grader på loftet. 8 medlemmer gjorde en stor innsats også i kveld. På slutten av kvelden hadde vi fått temperaturen opp i +3 grader.
En ny milepæl er nådd, taket er nå helt ferdig, det mangler bare lister.
Vi fikk også begynt å bore hull til det skjulte anlegget i taket, lagt ut noen rør og isolert litt. Vi fikk ryddet bort alle panelrester og kostet og kastet masse skitt. Nå er det klart til å begynne å flytte opp alt utstyret vårt fra etasjen under.
På det venstre bildet ser vi Nicolas og Trond. De ser meget fornøyde ut idet den aller siste panelbiten blir festet i taket. På det andre bildet har nattskiftet bokstavelig talt sett lyset. Vi har fått hengt opp den aller første armaturen og det skaper jo lys og litt forundring, må vite….