Torsdag 22. november 2001

God stemning, 5 grader kaldt. 6 medlemmer. Bygde videre på taket. Nå mangler det bare en smal stripe. 2 nye «fack» på siden ble isolert. 5 «fack» igjen før vi kan begynne å sette opp panel på denne veggen også. Noen flere hull må bores. Ikke vrengte pølser i dag. Er det en ny æra?(På å ikke vrenge dem). Takk til skinnemester Larsen.
Torsdag 15. november 2001
God stemning, ikke så verst temperatur. Ble enda bedre når vi lukket opp vinduene og fikk inn litt varmere uteluft!
Mange flere takbord ble satt opp. Halvparten av luftehullene på side 2 er nå boret. 2 «fack» er satt opp med isolasjon og plast. Dette går framover! På bildet helt til høyre får man et visst inntrykk av framdriften.
6-8 medlemmer, det ble som vanlig servert pølser, men i dag var de hele. Kokken burde kanskje nevnes, eller????.