28. mars 2019

Igjen var det kjørekveld med flere enn 15 medlemmer og tre gjester hvorav en meldte seg inn i klubben. Trafikken var veldig rolig slik at en fikk kjørt slik en selv ville. En del lokomotiver ble sjekket ut på hvilken dekoder de hadde og satt opp med korrekt adresse. Bortsett fra et uhell hvor et togsporsignal på Mjøndalen fikk nærkontakt med en CD66, gikk trafikken uten problemer. Denne dagen hadde et medlem bursdag og hadde derfor medbrakt kake. Denne ble servert etter at pølsene var fortært. Undertegnede hadde sagt at han skulle ut å reise tidlig neste dag noe som medførte kjapp tømming av lokalet. De siste forlot lokalet halv elleve (meget uvanlig). Bildene gir et lite innblikk i hva som beveget seg i landskapet.

Tekst: Bodvar Haugland
Fotos: Bodvar Haugland og Trond Johannessen

Nytt materiell til smalsporet

RhB-krokodille klar til innsats

Tysk malmtog

Avsporing med nærkontakt til signalet

Bayerische EGII utgangspunktet til El1

BM 64 på veg til Solberg

BM 64 venter passasjerer

BM 66 klar til Larvik