20. januar 2022

Byggekveld, med 12 medlemmer til stede.
Mye arbeid ble utført denne kvelden: Rivningsarbeidene ved Høvleriet fortsatte, sportraseene på området ble rensket. Den nye trallen for verktøykofferter ble ferdig skrudd sammen og plassert under anlegget. Den nye pølsekiosken ble montert på plass og lyset koblet. En liten fjellskrent nedenfor Fossli ble tørrbørstet og påstrødd litt grønt. Den første delen av sporet ned mot havna ble koblet og prøvekjørt. Det ble også jobbet med å lage gulv inni verkstedsbygningen ved Solberg Skifte, jobbet med en kort tunnel nedenfor Fossli og arbeidet med reparasjon av signalanlegget kom et stort skritt videre da en kortslutning i en vekseltilkobling ved Fossli ble utbedret.
Pølsene smakte utmerket denne kvelden og senere ut på kvelden ble det ryddet og ordnet litt ifm. neste ukes kjørekveld.
Det var ingen nattskift, de to siste dro hjem ved 23-tiden.

Første prøvekjøring ned mot havna ble gjort med Flytoget

En nybygget BM65 var på besøk

Pølsekiosken er på plass

Videre arbeid med en liten fjellskrent

Gipsarbeid på en liten tunnel

Et par murere har tatt arbeid ved rådhuset i påvente av verkstedsbygningen