Torsdag 28. november 2002

I kveld var det kjørekveld med høy stemning og bra oppmøte. Pizza ble servert, så det var et slags julebord. Tildels anarkistiske tilstander ute på anlegget med meldinger som: Oops, trodde ikke det var noen tog som kom der… (På samme spor, men i motsatt retning). Digitalt er flott, men sikringssystem er nok ganske «kjekt å ha» det også. De fleste var opptatt med å kjøre tog på modulanlegget, mens Svein-Martin hadde tatt med seg et lite testanlegg i Z-skala å kjøre på. I varmen inne på sosialrommet så var det ganske greit.
Den lille amerikanske skiftemaskinen har fått en ny renessanse. Med ny dekoder, full overhaling, montering av «beacon», maling og smussing, er det blitt en meget bra modell.

Bjørn Runar i gang med den lille skiftemaskinen som har fått en ny renessanse

Her er det Z-skala som gjelder