Torsdag 27. desember 2001

Det var -12 grader ute og -5 grader på loftet. 4 medlemmer gjorde en stor innsats i kveld. Det var ikke mulig å koke pølser da vannet i plastkannen var bunnfrosset. På slutten av kvelden hadde vi fått temperaturen opp i +1 grad. Ganske kjølig, men med jobbing og varme klær, var det faktisk ikke så verst. Vi er nå oppe i 5 lengder med bord på den siste langveggen. Dette er den mest tidkrevende delen, så med 2 torsdager til med passe med folk, så bør hele taket være ferdig. Da kan vi begynne å dele av til rommene og få til et hyggelig mindre oppholdsrom, med mer varme. De 2 siste(nattskiftet) ga seg omkring kl. 00:30.(Egentlig litt tidlig, men det er jo jul og en må være opplagt.)
Trond var ivrig med å få satt på bordene med hull for koblingsbokser. På bildene ser vi også Jimmy i et par utgaver; det er visst ikke så lett å få de noe bedre, eller?
Ellers så skjønner vi hvorfor Trond dro hjem så tidlig, han ville hjem å kjøre digital H0 og H0m rundt juletreet. Han ser svært så fornøyd ut og det kan en jo forstå!