Torsdag 26. oktober 2006

Kjørekveld, den første vi har hatt på hele 14 måneder. 9 medlemmer og en rekke gjester var innom dørene.
Anlegget fungerte rimelig godt og det ble kjørt en en god del tog i løpet av kvelden, kun avbrutt av den sedvanlige pausen for inntak av pølser og brus. Vi savnet et fungerende telefonsystem, særlig mellom Solberg og kjøkkenkroken (døpt Sigdal…), men det ble avhjulpet med et walkie-talkie sett. Solberg stasjon hadde en del trafikk, og var noen ganger helt tettet. Dette skyldes nok at kun 4 av de 5 gjennomgående sporene var operative, for det er forholdsvis god sporlengde og stasjonen kan ta imot 9 vogners passasjertog. De siste pakket sammen sine tog like etter midnatt. Fra hovedstrekningenFra hovedstrekningenRognmo stasjon, endestasjon på en sidebanetett trafikk på Solberg stasjon.