13. februar 2020

Byggekveld, med hele 20 medlemmer og 3 gjester innom. Det ble jobbet videre med fjellskrentene ved Myra samt med den nye sportraseen mellom Mjøndalen og Kobbarvik. Teamet som jobber med sportraseen har litt press på seg til å få sporet kjørbart i løpet av neste byggekveld, slik at kjørekvelden i slutten av måneden kan forløpe som normalt. Det ble også gjort en del arbeid i txp-hjørnet i kjøkkenkroken. Som vanlig ble det servert pølser utpå kvelden, men det ble også servert god kake etter at pølsene var fortært.
Nattskiftet fortsatte etter midnatt.

Det har blitt jobbet mer med tunnelportalen ved Kobbarvik

Skinner og trasé er klargjort for sporlegging

Tetting med gips mellom de støpte fjellbitene

Txp-plassen har blitt oppgradert

Under et stort tre ved Mjøndalen stasjon ligger en uteligger og sover