Torsdag 6. desember 2001

Det var ganske kaldt ute så flere av oss hadde kledd ekstra godt på oss denne kvelden. Det ble riktig folksomt i løpet av kvelden, 11-12 personer var innom, blant dem 2 nye som ikke hadde vært her før, Roger Amundsen og Tor Haugen fra Kongsberg. Det er alltid hyggelig når nye stikker innom, og enda bedre når de blir medlemmer i DMJK. I kveld kunne formann Bodvar ønske Roger Amundsen velkommen som medlem.
Stor innsats på snekkersiden i kveld. Vi fikk satt opp flere lengder med panel langs den ene langsiden. Det ser du på et av oversiktsbildene.
Det er også en viktig milepæl som er nådd i kveld, innen «nattskiftet» ga seg kl 02.00, hadde vi fått isolert begge sider av taket og lukket hele taket med plast. Vi fikk også lagt opp resten av isolasjonen på loftet, så det er klart for å gjøre den delen ferdig. Jimmy var førstemann opp på loftet, der var det ganske trangt med all isolasjonen stablet hulter til bulter.
En annen viktig ting som du kan se på bildene, det er ryddet! All søppel er fjernet, all isolasjon er lagt på loftet og det har blitt riktig hyggelig oppe på loftet vårt.
Nå er det ikke mye som skal til før vi kan få opp varmen i lokalet.

Formannen ønsker Roger Amundsen velkommen som medlem

Det ble satt opp flere lengder med panel langs den ene langsiden

Jimmy på loftet med all isolasjonen