21. februar 2013

Vi startet kvelden med gjennomføring av årsmøte, med 17 medlemmer tilstede. Senere, etter årsmøtet, dukket det opp 2 medlemmer til samt flere gjester. En av gjestene ble hos hos en god stund og fikk en ganske grundig innføring i anlegget vårt. Vi fikk festet sporene ved den store broen ved å skru ned messingskruer og lodde skinnene fast til dem. Videre fikk vi limt litt grass på den lille fjellknausen ved Solberg, jobbet litt med fjernstyringen samt programmert og prøvekjørt flere tog. Etter pølsene ble det servert herlig hjemmebakte rullekaker. Senere på kvelden fikk vi  ryddet og støvsuget litt med tanke på neste ukes kjørekveld.
Nattskiftet forsatte også etter midnatt.

Festing av skinner mot messingskruer

Statisk gress på toppen av fjellknausen

Prøvekjøring av 69-sett