28. juli 2022

Det møtte 7 medlemmer til kjørekveld uten buss for tog. Det var en viss spenning om anlegget ville fungere helt, noe det dessverre ikke gjorde. Det viste seg at Multimus-kontrollerne ikke virket i det hele tatt. Kun Lenz LH101 kunne benyttes. Pga. den samme feilen virket heller ikke signalsystemet, så kjøringen gikk på sikt. Det var kun norske modeller denne gangen, kun innblandet et tysk tog. Oppi dette fikk vi besøk av fire i en familie som gikk inn i kjøringen med liv og lyst. De kjørte hvert sitt tog og manøvrerte disse gjennom alt. En i familien meldte seg inn i klubben i løpet av kvelden. Det ble servert ikke-sprukne pølser, brus og kaffe i løpet av kvelden. Trafikken gikk rolig hele kvelden med avslutning for de siste i elleve-tiden. Elektroavdelingen er varslet om det inntrufne og skal se på saken.

Tekst og foto: Bodvar Haugland

Transport av smeltet stål

Masse flisvogner klar til avgang Rognmo

El 14 med grustog klar til innsats

Di 3.626 venter på oppdrag